Harta romaniei pentru euro truck simulator 2 (proiect in dezvoltare)

Harta Romaniei pentru Euro Truck Simulator 2 (Proiect in dezvoltare)
  1. Offline

    Valentin90

    - Members

    - Posts: 1

    Nu merge pe 1.2.5??

    5 July 2013 - 14:35 / #556
  2. Offline

    CaLy

    - Members

    - Posts: 121

    - Users Like: 23

    Elyxir iti sunt recunoscator ca ai facut harta romaniei pt ets2...V2 e super am mers in aproape toata harta.
    Pacat ca te lasi weep
    dandanutz98 like this post.

    5 July 2013 - 22:29 / #557
  3. Offline

    scania99

    - Members

    - Posts: 13

    - Users Like: 2

    imi poate si mie spune cineva unde gasesc la harta romaniei v2 , dealer de mercedes mare ? gamer

    9 July 2013 - 23:23 / #558
  4. Offline

    aecet

    - Members

    - Posts: 4

    - Users Like: 2

    Am instalat ultima harta si am o problema dupa un timp mi se blocheaza jocul si imi apare mesajul : Euro truck simulator 2 - steam has stopped working.....are careva idee de ce imi apare asa...inainte sa instalez versiunea 2 a hartii romaniei nu imi aparea asa (pe versiunea 1 imi merge perfect)...
    smiley99 like this post.

    20 July 2013 - 13:32 / #559
  5. Offline

    smiley99

    - Members

    - Posts: 81

    - Users Like: 5

    aecet,
    Asa ii si la mine .. sacadeaza si ma scoate afara din joc :|

    20 July 2013 - 14:38 / #560
  6. Offline

    aecet

    - Members

    - Posts: 4

    - Users Like: 2

    am incercat toate variantele: ba cu amandoua versiunile bifate...ba cu versiunea 2 doar ...cealalta scoasa din sectiunea mod...tot degeaba ...merge sacadat si imi iese din joc cu acel mesaj de ...steam not working...si ...m-am uitat disperat dupa autogari...dar nu le-am vazut (m-am uitat numai in Bucuresti ,Brasov,Calarasi si Constanta)
    smiley99 like this post.

    21 July 2013 - 16:24 / #561
  7. Offline

    andreyy69

    - Members

    - Posts: 14

    La mine nu se incarca profilul....
    Apare dunga ca se incarca jocul dupa care ma scoate inapoi la profil...
    Ce pot sa ii fac?

    24 July 2013 - 14:53 / #562
  8. Offline

    andreyy69

    - Members

    - Posts: 14

    Salut colegi, spune-ti-mi si mie ce sa ma fac cu soferi angajati? pana eu duc un transport ei scot profit - (minus) 10.000-15.000$ am 5 soferi angajati si nu scot profit dupa ei deloc...as putea face ceva in privinta asta?

    2 October 2013 - 22:19 / #563
  9. Offline

    dandanutz98

    - Members

    - Posts: 76

    - Users Like: 8

    andreyy69,
    Vezi ca ai postat fix unde nu trebuia

    4 October 2013 - 23:50 / #564
  10. Offline

    andreyy69

    - Members

    - Posts: 14

    Cum sa postez "fix unde nu trebuia" cand din cauza harti nu merge chestia cu soferi?:)

    6 October 2013 - 10:27 / #565
  11. Offline

    SpeeD

    - Members

    - Posts: 1

    Eu am o problema dupa ce bag mapa imi selectez profilu se incarca un sfert si ma da inapoi la profiluri dece ?

    18 October 2013 - 15:38 / #566
Powered by Bullet Energy Forum Version 1.3
Bullet Energy Forum 1.3 Theme by DLEStarter Team. All Rights Reserved
Back to Top